GIRA Mujeres

Square

GIRA Mujeres és un projecte innovador dirigit a impulsar la capacitat emprenedora de dones d’entre 23 i 55 anys, convidant-les a realitzar un viatge d’autoconeixement personal i desenvolupament de la seva idea de negoci.

Dona Activa Fòrum participa a Gira Mujeres, un programa finançat per Coca-Cola que neix del compromís de la multinacional a afavorir el suport econòmic a 5 milions de dones fins al 2020 (5by20) a través de l’apoderament i l’emprenedoria. 

Formulat sota els objectius de Nacions Unides sobre foment del lideratge femení, el programa va ser premiat com la “Millor Iniciativa Global per a l’Apoderament Econòmic de les Dones” en el Fòrum Econòmic de Lideratge.

El programa té com a objectiu impulsar l’emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament que faciliti la presa de decisions i la posada en marxa, si escau, de la seva idea de negoci.

Els tallers es dirigeixen a dones d’entre 23 i 60 anys d’edat que vegin l’emprenedoria com una alternativa d’ocupació o que ja compten amb una idea de negoci.

Dona Activa Fòrum s’encarrega de la implementació de Gira Mujeres a Catalunya, Comunitat Valenciana, Mallorca i País Basc.

El programa consta de dues etapes: 

1.Tallers presencials: La formació es dividirà en dues sessions de 5 hores cadascuna. La primera sessió serà sobre apoderament personal i la segona tindrà com a objectiu trobar idees de negoci i introduir coneixements bàsics d’emprenedoria.

2.Curs virtual: Es treballarà en una plataforma gamificada basada en el model Canvas. La formació té una durada aproximada de 30 hores.

Si estàs interessada, inscriu-te en aquest enllaç.