Equip Professional

Square

Montserrat Ramon

Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Postgrau Enginyeria de la Formació, ICE, UPC. Màster en Formació de Formadors, ICE, UPC. Ha desenvolupat la seva carrera en l’àmbit de la formació contínua. Va crear la seva pròpia empresa a l’any 1987. Ha participat en programes professionals per a persones en atur, programes de desenvolupament professional per a treballadors i programes d’assessorament i ajut per a dones emprenedores, així com programes d’orientació i formació professional per a dones. Presidenta de l’Associació DONA ACTIVA. Membre del Patronat de FIDEM des de la seva fundació. Imparteix conferències sobre Usos i la Gestió del temps i Dones Emprenedores. Treballa amb un grup interdisciplinari i professionals altament qualificats amb una gran experiència per oferir el millor en formació.

Montserrat Vilamitjana Perez

Membre de l’òrgan tècnic del Departament d’Empresa i Ocupació  de la Generalitat de Catalunya. Jurista especialista en temes de gènere i d’igualtat d’oportunitats.

Miracle Pastor Gutierrez

Membre de l’òrgan tècnic de provisió de llocs de treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Formadora de l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya Ponent i/o conferenciant habitual sobre temes relacionats amb Orientació i Qualificació Professional Expert Individuel du service commun de relacions exterieurs de la comission européen.

Helena Munné

Directora del centre Helena Munné. Actriu i directora teatral, professora d’interpretació. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.

Eva  Serret Jimenez

Graduada en Psicologia. Postgrau en Teràpia Sexual i de Parella. Cursant Máster Técnica especialista en programes d’inserció laboral i auto-ocupació per a dones en risc d’exclusió social. Professora i Tutora de grups de PFI (Programa de Formació i Inserció per a Joves).

Marta Perez Viña

Doctoranda en Sociologia de les Migracions. Coordinadora de Projectes d’emprenedoria i autocupació Especialista en l’àrea de treball de migracions Experiència de treball en el tercer sector, a l’àmbit nacional i internacional a diferents països.

Mónica Mendoza

Autora del llibre: Lo que NO te cuentan en los libros de ventas. Editorial Alienta (Planeta) 2013. Gerent de la consultoria de Vendes Energivity Consulting S.L. Conferenciant a Espanya i Llatinoamèrica sobre vendes i motivació. Psicòloga, Màster en Direcció Comercial per EADA i Programa de Creixement d’Empreses (IESE). Professora de Màrqueting de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), d’ EAE Business School. Assessora de Vendes de la patronal catalana CECOT. Ex-Directora Comercial d’una empresa tecnològica de prestigi reconegut. Directora d’Open Channel de l’empresa Rimax. Membre del Consell Assessor d’AEFOL (Asociación Española de Formación On-Line). Membre del CMN  (Círculo de Mujeres de Negocios).